Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RIEVTECH PLC LAD I. ALAPTANFOLYAM

Ár:
204.364 Ft (160.916 Ft + ÁFA)

- PLC programozó alaptanfolyam,
- Egyszerűtől az összetett komplex PLC programok megvalósításáig,
- Programok elkészítése, monitorozása, hiba javítás,
- Gyakorlatorientált oktatás = Gyakorlati tudás,
- Az ár 1 főre vonatkozik.

Cikkszám: 5000
Elérhetőség: Igen
Menny.:db

Leírás

Cégünk saját PLC programozó alaptanfolyamot indít távoktatás formájában.

A képzés az PLCszerviz Kft. szervezésében valósul meg, felnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vételi száma: B/2024/000209.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által kiadott kétnyelvű valamint a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben rögzített tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására. 

A képzésben résztvevők megismerik a PLC programozás alapjait, a PLC-k működését és felépítését. Képessé válnak az IEC 61131-3 szerinti programozási nyelvek alkalmazására, a PLC programok írására, módosítására, a programok letöltésére, monitorozására, különböző paraméterek beállítására. Elsajátítják a Rievtech xLadder programozó szoftver használatát. Gyakorlatot szereznek a bővítőmodulok használatában. Speciális nagyobb összetettséget igénylő programstruktúrák megvalósításában.  A Rievtech PLC gyakorlóeszközök és/vagy szimulátor segítségével önállóan feladatot oldanak meg és tesztelik a berendezés működését. Különböző projekteket hoznak létre, gyakorolják a hibakeresés, a hibakezelés és a hibaelhárítás technikáját.

A képzés időtartama: 12 hét mely távoktatás formájában zajlik.

Részletes tájékoztató Rievtech PLC LAD I. alaptanfolyam

A képzés felépítése:
Hitvallásunk szerint a PLC programozás bármennyire is gyerekjátéknak tűnik, egy összetett szakterület. Ennek elsajátításában szeretnénk segítséget nyújtani. A tanfolyam anyagát 12 részre, hétre bontottuk. Mindegyik héten 1-1 15-30 perces online megtekinthető anyag kerül átadásra. Amelyben az elméletrész és a gyakorlati fogások kerül bemutatásra. Ezt követően Önállóan megoldandó feladatokkal segítünk a programozás minden csínjának elsajátítását. A heti anyag zárásakor minden esetben 1-1 tesztfeladat vagy kérdéssorral végződik. Amit kérünk visszaküldeni. A visszaküldést követően kerül a következő heti anyag kiküldésre.

 

A képzés díja: 160.000 Ft + Áfa/fő
 

Amennyiben felkeltette érdeklődésed az alábbi linkre kattintva, kérlek töltsd ki az adatbekérőt:

Adatbekérő kitöltése

Az űrlap kitöltése után, elkészítjük a szerződést illetve a díjbekérőt.

A feladatok elvégzéséhez javasoljuk a PLC vagy PLC+HMI oktató készletünk beszerzését. Melynek árából a tanfolyamon résztvevőknek 20% kedvezményt biztosítunk.

Amennyiben élni szeretnél a kihagyhatatlan lehetőséggel, kérlek az oktatas@plcszerviz.hu email címen jelezd.

Rievtech Ethernet PLC oktató csomag I/O teszterrel

Rievtech Ethernet PLC és HMI oktató csomag I/O teszterrel

Keresés