Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PLC tanfolyam

Cégünk saját PLC programozó alaptanfolyamot indít távoktatás formájában.
A képzés az PLCszerviz Kft. szervezésében valósul meg, felnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vételi száma: B/2024/000209.

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett cégünk által kiadott kétnyelvű valamint a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben rögzített tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására. 

A képzésben résztvevők megismerik a PLC programozás alapjait, a PLC-k működését és felépítését. Képessé válnak az IEC 61131-3 szerinti programozási nyelvek alkalmazására, a PLC programok írására, módosítására, a programok letöltésére, monitorozására, különböző paraméterek beállítására. Elsajátítják a Rievtech xLadder programozó szoftver használatát. Gyakorlatot szereznek a bővítőmodulok használatában. Speciális nagyobb összetettséget igénylő programstruktúrák megvalósításában.  A Rievtech PLC gyakorlóeszközök és/vagy szimulátor segítségével önállóan feladatot oldanak meg és tesztelik a berendezés működését. Különböző projekteket hoznak létre, gyakorolják a hibakeresés, a hibakezelés és a hibaelhárítás technikáját.

A képzés időtartama: 12 hét mely távoktatás formájában zajlik.

Rendezés:

- PLC programozó alaptanfolyam,
- Egyszerűtől az összetett komplex PLC programok megvalósításáig,
- Programok elkészítése, monitorozása, hiba javítás,
- Gyakorlatorientált oktatás = Gyakorlati tudás,
- Az ár 1 főre vonatkozik.

Igen
204.364 Ft (160.916 Ft + ÁFA)

Keresés